Am proiectat IVONCO Residential Tunari, ansamblul de case din mijlocul naturii – GALERIE FOTO

Cu entuziasm vă relatăm, astăzi, despre proiectarea complexului de vile IVONCO Residential Tunari, desfășurat pe un teren de 1,1 hectare, situat chiar în mijlocul naturii.

Aflat în comuna Tunari, județul Ilfov, la aproximativ 35 minute de mers cu mașina din centrul Bucureștiului (24 km), proiectul este deja în fază de construcție și urmează să fie finalizat la sfârșitul anului 2020.

IVONCO Residential Tunari, pe care DesignLab & Construct l-a proiectat împreună cu casa de arhitectură Art Line Studio, este un ansamblu alcătuit din 56 de locuințe organizate în 28 de vile tip duplex, cu regim de înălțime parter + etaj.

Am proiectat casele inspirându-ne din design-ul scandinav, cu linii simple și elegante, ferestre ample ce lasă lumina să pătrundă în dormitoare, toate acestea utilizând materiale de înaltă calitate. Toate modelele de case includ spațiu de grădină și zonă de parcare și au fost gândite pentru un trai comod și sănătos, în apropiere de București, cu toate utilitățile necesare unei vieți moderne.

De asemenea, locuințele sunt rezistente la cutremur, fiind dotate cu tehnologie modernă și materiale inovatoare în ceea ce privește durabilitatea construcțiilor. Prin prisma materialelor, proprietarii se vor bucura de spații generoase, precum și de o izolare impecabilă (termică și fonică), menită să ofere confortul unui trai liniștit, dar și costuri reduse cu energia consumată. Vilele au bază și structură solidă din beton armat, cu eficiență energetică ridicată, clasa A.

Acest ansamblu rezidențial a fost conceput pentru a satisface dorințele tuturor celor aflați în căutarea unui nou cămin, a unei locuințe care să ofere un stil de viață modern, într-un peisaj natural, beneficiind, totodată, de infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare și apă.

DATE DESPRE IVONCO RESIDENTIAL TUNARI

56 de locuințe (28 de vile tip duplex), regim de înălțime P + 1 Etaj;

Fiecare vilă va fi construită pe o suprafață desfășurată de 125 mp (suprafață utilă – 100 mp, amprentă la sol – 60 mp). Fiecare locuință va avea în proprietate o suprafață de teren de 200 mp;

Sistemul constructiv al locuințelor: fundații continue, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat, șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă;

Finisajele exterioare ale locuințelor: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;

Fiecare casă este concepută cu spațiu de grădină;

Spații verzi în interiorul ansamblului;

56 de locuri de parcare (1 loc de parcare pentru fiecare vilă);

Fiecare locatar va beneficia de acces la spațiile comune și la facilitățile complexului (acces intrare/ieșire, supraveghere video, utilități, spații verzi).

Dacă aveți întrebări referitoare la acest subiect sau dacă vă putem oferi consultanță în alte aspecte din sectorul construcțiilor, ne puteți contacta pe adresa de e-mail design@designlab-construct.ro. Totodată, vă invităm să ne urmăriți activitatea și pe pagina noastră de Facebook.

Distribuie articolul

2 Comments on “Am proiectat IVONCO Residential Tunari, ansamblul de case din mijlocul naturii – GALERIE FOTO

  1. dedicated cdl jobs say: 4 zile ago Reply

    … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: designlab-construct.ro/am-proiectat-ivonco-residential-tunari-ansamblul-de-case-din-mijlocul-naturii-galerie-foto/ […]

  2. try this site say: 3 zile ago Reply

    … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: designlab-construct.ro/am-proiectat-ivonco-residential-tunari-ansamblul-de-case-din-mijlocul-naturii-galerie-foto/ […]

Lasă un comentariu