Proiect de casă minimalistă cu etaj, piscină și grădină – GALERIE FOTO

Totul începe cu prima linie desenată. Proiectul casei este cea mai importantă etapă în construirea locuinței, deoarece doar în această etapă viitorii proprietari au șansa să își imagineze designul, arhitectura, materialele, culorile și amenajarea viitorului cămin.

DesignLab & Construct personalizează fiecare proiect în funcție de preferințele clienților. Căutăm mereu să creăm un mixt creativ, modern și eficient în proiectarea și execuția casei, care să se apropie cât mai mult de dorințele clienților.

Conceptul acestei case scandinave, după cum îi spune și numele, are accente minimaliste. Casa cu etaj este perfectă pentru o familie cu mai mulți copii, având un design modern și spații luminoase și generoase, oferind, totodată, posibilitatea parcării propriului autoturism în curtea interioară, redând intimitatea necesară prin zonele de relaxare (terase, grădină) și permițând, totodată, petrecerea timpului în aer liber la piscină.

Casa a fost proiectată, în 2018, împreună cu casa de arhitectură AșiCarhitectura, iar execuția sa va demara, în primăvara anului viitor, într-un cartier rezidențial din orașul Cluj-Napoca, județul Cluj.

Suprafața desfășurată totală a construcției este de 240 mp, din care suprafața construită cu terase este de 181 mp, în timp ce suprafața utilă fără terase este de 136 mp. Terenul intravilan pe care va fi amplasată casa are o suprafață de 450 mp.

Structura de rezistență a casei este din zidărie portantă de cărămidă, cu fundații continue din beton. Acoperișul este tip șarpantă din lemn într-un singur versant, cu terasă circulabilă. Tâmplăria casei este din PVC, fațada casei va fi izolată termic, locuința beneficiind de o excelentă eficiență energetică, iar căldura și apa caldă menajeră vor fi asigurate prin centrală proprie pe gaz.

De asemenea, casa beneficiază de două terase, care oferă posibilitatea savurării unor mese și momente de petrecere a timpului în aer liber.

Proiectul include și un spațiu dedicat parcării unui autoturism în curtea interioară, dar și o zonă dedicată amenajărilor peisagistice – o grădină urbană în jurul zonei de delimitare a terenului casei, care se încheie cu un spațiu de relaxare în prelungirea terasei (de ex. balansoar, leagăn, șezlong de lemn etc.).

Așadar, proiectul este ideal pentru o familie urbană, ocupată, aflată în căutarea unui spațiu intim, modern și funcțional, care iubește natura și caută să se bucure de fiecare moment petrecut împreună.

Dacă aveți întrebări referitoare la acest proiect sau dacă vă putem oferi consultanță în alte aspecte din sectorul construcțiilor, ne puteți contacta pe adresa de e-mail design@designlab-construct.ro. Totodată, vă invităm să ne urmăriți activitatea și pe pagina noastră de Facebook.

Distribuie articolul

One Comment “Proiect de casă minimalistă cu etaj, piscină și grădină – GALERIE FOTO

  1. where can i buy nembutal say: 3 zile ago Reply

    … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: designlab-construct.ro/proiect-de-casa-minimalista-cu-etaj-piscina-si-gradina-galerie-foto/ […]

Lasă un comentariu