„Acasă”, pentru amintiri așa cum vă doriți. Proiectăm un nou complex de locuințe în imediata apropiere a Capitalei – GALERIE FOTO

Suntem bucuroși să vă povestim despre cel mai nou complex de locuințe pe care îl proiectăm în momentul de față. Este vorba despre Bragadiru District.

Complexul rezidențial este alcătuit din 41 de locuințe (dintre care 29 vile și 12 apartamente) și este situat în strada Ciorcârliei, comuna Bragadiru, județul Ilfov, la doar 14 km depărtare de București. Complexul va fi construit pe o suprafață de aproximativ 9.500 metri pătrați și va fi finalizat la începutul anului 2021.

Design-ul deosebit, accesul complet la utilități (vilele se vor preda finisate la cheie și racordate la toate utilitățile), precum și comunitatea ce se va crea în jurul său reprezintă doar câteva dintre beneficiile acestui complex. Costurile scăzute de întreținere, finisajele de calitate, existența spațiilor verzi, a locurilor de joacă pentru copii și a unui spațiu comercial chiar în incinta complexului sunt principalele avantaje ale proiectului, pentru care am primit deja numeroase aprecieri și întrebări referitoare la achiziții.

Dar să vă mai povestim puțin despre Bragadiru District, proiectul la care DesignLab & Construct lucrează alături de casa de arhitectură Art Line Studio și firma de proiectare instalații Capital Grup Instal. Alcătuit din 41 de locuințe individuale (dintre care 29 vor fi vile, iar 12 apartamente), cu regim de înălțime parter + 1 etaj + mansarda și parter + 2 etaje + mansardă, Bragadiru District va fi gata în două faze (casele vor fi construite până în decembrie 2020, în timp ce apartamentele au ca termen de finalizare aprilie 2021) și va aduce un concept arhitectural elegant: modele de vile cu grădină, la prețuri avantajoase, construite cu materiale de calitate.

De altfel, spațiile locuibile vor fi foarte bine optimizate și fiecare locuință va fi prevăzută cu încălzire în pardoseală, astfel încât proprietarii să se bucure din plin de tot confortul. Totodată, mansardele caselor au fost proiectate astfel încât să poată fi transformate oricând în spații de locuit.

Mai precizăm că locuințele sunt rezistente la cutremur, urmând să fie dotate cu tehnologie modernă și materiale inovatoare în ceea ce privește durabilitatea construcțiilor. Așadar, prin prisma materialelor folosite vă puteți bucura atât de spații generoase, cât și de o izolare impecabilă (termică și fonică), menită să ofere confortul unui trai liniștit, dar și costuri reduse cu energia consumată.

DATE DESPRE PROIECT

29 vile (10 cuplate, 17 înșiruite, 2 individuale), regim de înălțime P+1+mansardă și P+2+mansardă;

Fiecare vilă va fi construită pe o suprafață de nivel de minimum 70 mp (maximum 90 mp). Fiecare casă va avea în proprietate o suprafață de teren cuprinsă între 180-350 mp;

12 apartamente (2 blocuri cu locuințe individuale);

Aria de suprafață a apartamentelor este cuprinsă între 55-65 mp;

Sistemul constructiv al locuințelor: fundații și cadre din beton armat, închideri din cărămidă, șarpantă din lemn, învelitoare din tablă, tâmplărie PVC;

Finisajele exterioare ale locuințelor: termosistem, cu placări din piatră și lemn;

1 spațiu comercial în incinta complexului;

Terasă/cafenea/restaurant în incinta complexului;

Locuri de joacă pentru copii;

60 locuri de parcare (2 locuri de parcare pentru fiecare locuință);

Suprafață totală spații verzi: 3.510 mp;

Fiecare locatar va beneficia de acces la spațiile comune și la facilitățile complexului (acces intrare/ieșire, supraveghere video, utilități, servicii de curățenie, spații de recreere).

Dacă aveți întrebări referitoare la acest subiect sau dacă vă putem oferi consultanță în alte aspecte din sectorul construcțiilor, ne puteți contacta pe adresa de e-mail design@designlab-construct.ro. Totodată, vă invităm să ne urmăriți activitatea și pe pagina noastră de Facebook.

Distribuie articolul

Lasă un comentariu