Suntem o companie cu experienţă în proiectare, consultanţă şi execuţie în construcţii. Suntem profesionişti, dedicaţi, creativi, atenţi la ultimele trenduri din industrie şi, mai ales, la dorinţele voastre. Împreună proiectăm şi construim clădirile viitorului: sigure, inteligente din punct de vedere tehnologic, eficiente prin prisma costurilor, sustenabile şi ecologice.

393

PROIECTE

40

ECHIPAMENTE

8

ANI DE ACTIVITATE

30

SPECIALISTI

Credem în profesionalism

Credem cu tărie în profesionalism şi îl punem mai presus de orice atunci când vine vorba despre ceea ce facem. Suntem dedicaţi profesiei noastre şi, astfel, reuşim să ne mulţumim pe deplin clienţii. De la prima întâlnire şi până în momentul finalizării proiectului, suntem consilierii şi partenerii tăi de încredere în construcţii.

Punem accent pe siguranţă

Siguranţa construcţiilor este esenţială, motiv pentru care acordăm o atenţie deosebită structurilor de rezistenţă. Toate proiectele trec printr-un filtru riguros în ceea ce priveşte structura, rezistenţa în timp, comportamentul clădirilor în caz de dezastre şi evenimente imprevizibile. Ne place să facem lucrurile sigure pentru viitor.