RUSTIC HOUSE 3: Parter + Etaj

Conceptul

Proiect realizat în stil tradițional, cu tendințe rustice și materiale naturale. Acest proiect reprezintă o variantă updatată a RUSTIC HOUSE 2, casă formată din parter și mansardă, situată în orașul Ploiești, pe care o găsiți inclusă și în secțiunea noastră de locuințe unifamiliale. Actualul proiect include și un etaj, o grădină cu gard viu, zonă de relaxare și garaj, precum și toate utilitățile necesare unui trai comod.

Descrierea proiectului

Proiectul a fost conceput în colaborare cu arhitecta Corina Caranciugiuc și destinat unei familii aflate în căutarea unei locuințe construite în stil tradițional, beneficiind de infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare și apă. Proiectul a fost conceput la sfârșitul anului 2017, iar construcția sa este în curs de execuție într-un cartier aflat la marginea orașului Sibiu, județul Sibiu.

  • Casă cu regim de înălțime Parter + Etaj;
  • Casă construită pe o suprafață desfășurată desfășurată de 229 mp (suprafață utilă totală – 187 mp). Locuința are în proprietate o suprafață de teren de 290 mp;
  • Sistem constructiv: fundații continue, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat, acoperire cu învelitoare de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală montată pe șarpantă de lemn;
  • Finisaje exterioare: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;
  • Proiectul este alcătuit din patru dormitoare, living, bucătărie, trei băi, două holuri, cinci terase, grădină, zonă de relaxare și garaj.