RUSTIC HOUSE 2: Parter + Mansardă

Conceptul

Proiect realizat în stil tradițional, cu tendințe rustice și materiale naturale. Acest proiect reprezintă o variantă updatată a căsuței de vacanță formată doar din parter, situată într-o zonă rurală din județul Argeș, despre care găsiți informații în secțiunea noastră de locuințe unifamiliale, actualul proiect incluzând un etaj mansardat, precum și o mică grădină cu gard viu, dar și toate utilitățile necesare unui trai comod.

Descrierea proiectului

Proiectat, în colaborare cu arhitecta Corina Caranciugiuc, pentru familiile aflate în căutarea unei locuințe cochete, cu influențe tradiționale, beneficiind de întreaga infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare și apă. Proiectul a fost conceput în 2016, iar construcția sa a fost finalizată la sfârșitul anului 2018 în orașul Ploiești, județul Prahova.

  • Casă cu regim de înălțime Parter + Mansardă;
  • Casă construită pe o suprafață desfășurată desfășurată de 142 mp (suprafață utilă totală – 107 mp). Locuința are în proprietate o suprafață de teren de 200 mp;
  • Sistem constructiv: fundații continue, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat, acoperire cu învelitoare de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală montată pe șarpantă de lemn;
  • Finisaje exterioare: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;
  • Proiectul este alcătuit din două dormitoare, living, bucătărie, două băi, două holuri, patru terase, grădină și zonă de relaxare.