RUSTIC HOUSE: Parter

Conceptul

Proiect realizat în stil tradițional, cu tendințe arhitecturale rustice și materiale naturale. Proiectul reprezintă o căsuță de vacanță, situată într-o zonă rurală din județul Argeș, cu grădină și parcare acoperită, precum și toate utilitățile necesare petrecerii unor zile liniștite, departe de agitația urbană.

Descrierea proiectului

Proiectat, în colaborare cu arhitecta Corina Caranciugiuc, pentru familiile aflate în căutarea unei locuințe de vacanță, în care să se relaxeze la sfârșit de săptămână, beneficiind de întreaga infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare și apă. Proiectul a fost conceput în 2015, iar construcția sa a fost finalizată la sfârșitul anului 2017 în localitatea Topoloveni din județul Argeș.

  • Casă cu regim de înălțime Parter;
  • Casă construită pe o suprafață desfășurată desfășurată de 115,6 mp (suprafață utilă – 95,51 mp, suprafață terase și parcare acoperită – 45,63 mp). Locuința are în proprietate o suprafață de teren de 180 mp;
  • Sistem constructiv: fundații continue, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat, acoperire cu învelitoare de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală montată pe șarpantă de lemn;
  • Finisaje exterioare: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;
  • Proiectul este conceput cu două dormitoare, living, bucătărie, două băi, două holuri, terasă, grădină și parcare acoperită.