Hale de producție alimentară

Conceptul

Proiectul include două hale ce vor funcționa ca spații de producție alimentară și de depozitare pentru un cunoscut lanț internațional de restaurante de tip fast-food, prezent în România. Deoarece tipul business-ului este cel care dictează conceptul, procesele de lucru sunt posibile numai în cazul în care hala de producție a fost optim proiectată pentru a îndeplini cerințele individuale.

Descrierea proiectului

Împreună cu casa de arhitectură Art Line Studio, am proiectat cele două corpuri pentru procesarea produselor alimentare ce vor ajunge în restaurantele din București al unui cunoscut retailer internațional. Halele vor fi construite din structuri metalice cu inchideri din panouri tip sandwich, având funcțiuni atât de depozitare, de producție, și vor servi, de asemenea, ca zonă de birouri. Mai multe informații despre acest proiect puteți citi și în articolul postat pe blogul nostru.

  • Hale de producție cu regim de înălțime Parter, respectiv Parter + Etaj;
  • Halele vor fi construite pe o suprafață desfășurată de 625 mp (suprafață construită – 550 mp), respectiv 400 mp (suprafață construită – 200 mp). Ambele hale au în proprietate o suprafață totală de teren de 1.600 mp;
  • Sistem constructiv: structuri metalice cu inchideri din panouri tip sandwich, având funcțiuni atât de depozitare, cât și de producție;
  • Proiectul este conceput pentru a se adapta perfect nevoilor afacerii: în proiectare, am mixat un concept modern de construcție de birouri cu o zonă utilă și tehnologizată de producție.