Conceptul
Proiectul include două hale ce vor funcționa ca spații de producție alimentară și de depozitare pentru un cunoscut lanț internațional de restaurante de tip fast-food, prezent în România. Deoarece tipul business-ului este cel care dictează conceptul, procesele de lucru sunt posibile numai în cazul în care hala de producție a fost optim proiectată pentru a îndeplini cerințele individuale.
Descrierea proiectului
- Hale de producție cu regim de înălțime Parter, respectiv Parter + Etaj;
- Halele vor fi construite pe o suprafață desfășurată de 625 mp (suprafață construită – 550 mp), respectiv 400 mp (suprafață construită – 200 mp). Ambele hale au în proprietate o suprafață totală de teren de 1.600 mp;
- Sistem constructiv: structuri metalice cu inchideri din panouri tip sandwich, având funcțiuni atât de depozitare, cât și de producție;
- Proiectul este conceput pentru a se adapta perfect nevoilor afacerii: în proiectare, am mixat un concept modern de construcție de birouri cu o zonă utilă și tehnologizată de producție.