Complexul IVONCO Residential Tunari

Conceptul

Complexul de vile IVONCO Residential Tunari este situat chiar în mijlocul naturii. Aflat în comuna Tunari, județul Ilfov, la aproximativ 35 minute de mers cu mașina din centrul Bucureștiului (24 km), proiectul se află în fază de construcție și urmează să fie finalizat la sfârșitul anului viitor. Proiectat împreună cu casa de arhitectură Art Line Studio, acesta este un ansamblu alcătuit din 56 de locuințe organizate în 28 de vile tip duplex, cu regim de înălțime parter + etaj. Casele sunt inspirate din design-ul scandinav, cu linii simple și elegante. Toate modelele de vile includ spațiu de grădină și zonă de parcare și au fost gândite pentru un trai comod și sănătos, în apropiere de București, cu toate utilitățile necesare unei vieți lipsite de griji.

Descrierea proiectului

. Ansamblul a fost conceput pentru a satisface dorințele tuturor celor aflați în căutarea unei locuințe care să ofere un stil de viață modern, într-un peisaj natural, beneficiind de infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare și apă. Mai multe informații despre acest complex puteți citi și în articolul postat pe blogul nostru.

  • 56 de locuințe (28 de vile tip duplex), regim de înălțime Parter + Etaj;
  • Fiecare vilă va fi construită pe o suprafață desfășurată de 125 mp (suprafață utilă – 100 mp, amprentă la sol – 60 mp). Fiecare locuință va avea în proprietate o suprafață de teren de 200 mp;
  • Sistemul constructiv al locuințelor: fundații continue, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat, șarpantă din lemn cu învelitoare din tablă;
  • Finisajele exterioare ale locuințelor: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;
  • Fiecare casă este concepută cu spațiu de grădină;
  • Spații verzi în interiorul ansamblului;
  • 56 de locuri de parcare (1 loc de parcare pentru fiecare vilă);
  • Fiecare locatar va beneficia de acces la spațiile comune și la facilitățile complexului (acces intrare/ieșire, supraveghere video, utilități, spații verzi).