SEASIDE HOUSE: Parter + Etaj

Conceptul

Proiect de casă cu etaj, conceput într-un stil arhitectural extrem de elegant, cu influențe americane, amplasată într-un cadru mirific, la malul mării. Casa este foarte luminoasă și are compartimentări generoase, cuprinzând trei dormitoare, un living, o bucătărie cu terasă exterioară, trei băi, balcoane spațioase. Proiectul include, de asemenea, grădină, piscină, terase și zone verzi pentru petrecerea timpului în aer liber.

Descrierea proiectului

Cu un design extrem de atrăgător, acest concept de casă, SEASIDE HOUSE, reprezintă o opțiune minunată pentru o familie numeroasă. Casa a fost proiectată, în 2018, de colega noastră arhitectă, Anca Bucur, iar execuția sa este în lucru, în acest moment, în localitatea Năvodari din județul Constanța.

  • Vilă cu regim de înălțime Parter + Etaj;
  • Casă construită pe o suprafață desfășurată de 300 mp (suprafață utilă – 250 mp). Locuința are în proprietate o suprafață de teren de 500 mp;
  • Sistem constructiv: fundații continue, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat, acoperire cu învelitoare de țiglă metalică cu piatră naturală montată pe șarpantă de lemn;
  • Finisaje exterioare: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;
  • Proiectul este conceput cu grădină, spații verzi, piscină, terase și loc de parcare și este amplasată într-o zonă idilică, foarte aproape de malul mării.