ROSE HOUSE: Subsol + Parter + Mansardă

Conceptul

Acest proiect, imaginat și realizat împreună cu casa de arhitectură Art Line Studio, include subsol parțial (pivniță), parter și etaj mansardat, amenajarea unei curți interioare, cu spații pentru parcare, grădină și terasă. El a fost gândit pentru o familie cu copii și va fi amplasat într-un cartier din sectorul 4 al Capitalei.

Descrierea proiectului

Casa este perfectă pentru o familie cu doi sau trei copii, are un design modern și spații luminoase și generoase, oferă posibilitatea parcării propriului autoturism în curtea interioară, redă intimitatea necesară prin micuța grădină și permite, totodată, petrecerea timpului în aer liber pe terasa cochetă, minimalistă. Prin configurarea proiectului, subsolul casei este transformat în pivniță (dorința clienților), parterul casei include un vestibul, un dormitor, o baie, living cu bucătărie și o scară de acces către etajul mansardat, iar etajul este proiectat având un hol, o baie și două dormitoare. Mai multe informații despre acest complex puteți citi și în articolul postat pe blogul nostru.

  • Vilă cu regim de înălțime Subsol + Parter + Mansardă;
  • Casă construită pe o suprafață totală de 96 mp (suprafață utilă – 74 mp). Locuința are în proprietate o suprafață de teren de 200 mp;
  • Sistem constructiv: structura de rezistență a casei este din zidărie portantă de cărămidă, cu fundații continue din beton. Acoperișul este tip șarpantă din lemn, cu învelitoare din tablă.
  • Finisaje exterioare: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;
  • Proiectul este conceput cu terasă, grădină și loc de parcare.