HOLIDAY HOUSE: Parter + Etaj

Conceptul

De fiecare dată când suntem solicitați pentru un proiect de casă, căutăm să aflăm cât mai multe lucruri despre viitorii proprietari, să le descoperim gusturile și preferințele astfel încât să reușim să proiectăm acel loc pe care să-l numească cu adevărat „acasă”, cu care să se identifice întru totul. Când însă ni se cere să desenăm o casă de vacanță, provocarea este și mai mare. Căci locul respectiv trebuie să emane bucurie, fericire, evadarea din cotidian. Proiectul acesta reprezintă o vilă cu etaj, cu influențe minimaliste, cu terase și numeroase spații verzi, ideale pentru petrecerea timpului în aer liber.

Descrierea proiectului

Cu un design simplu și elegant, acest concept de casă reprezintă o opțiune perfectă pentru cupluri sau pentru familiile cu copii. Casa a fost proiectată, în 2018, de colega noastră, Anca Bucur, iar execuția sa se află în curs de desfășurare, urmând să fie finalizată anul următor, în localitatea montană Poiana-Brașov din județul Brașov.

  • Vilă cu regim de înălțime Parter + Etaj;
  • Casă construită pe o suprafață desfășurată de 210 mp. Locuința are în proprietate o suprafață de teren de 550 mp;
  • Sistem constructiv: fundații continue, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat, acoperiș în șarpantă într-un singur versant – terasă circulabilă;
  • Finisaje exterioare: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;
  • Proiectul este conceput cu zone de relaxare (terase), spații verzi și loc de parcare.