Hală de depozitare mobilă

Conceptul

Proiectul include o hală ce va funcționa ca spațiu de depozitare, dar și drept zonă de birouri pentru o companie din industria mobilei, prezentă în România. Deoarece tipul business-ului este cel care dictează conceptul, procesele de lucru sunt posibile doar în cazul în care hala a fost optim proiectată pentru a îndeplini cerințele individuale.

Descrierea proiectului

Împreună cu casa de arhitectură Art Line Studio, am proiectat corpul de hală pentru depozitarea pieselor de mobilier ce vor ajunge în magazinele de prezentare din București ale unui retailer din domeniul mobilei. Hala va fi construită din structuri metalice cu închideri din panouri tip sandwich, având funcțiuni atât de depozitare, cât și ca zonă de birouri.

  • Hala de producție cu regim de înălțime Parter + Etaj parțial;
  • Hala va fi construită pe o suprafață desfășurată de 1.306 mp (suprafață construită – 1.114 mp). Hala are în proprietate o suprafață totală de teren de 1.800 mp;
  • Sistem constructiv: structuri metalice cu închideri din panouri tip sandwich, având funcțiuni atât de depozitare, cât și de zonă de birouri;
  • Proiectul este conceput pentru a se adapta perfect nevoilor afacerii: în proiectare am mixat un concept modern de construcție de birouri cu o zonă utilă de depozitare.