AMERICAN HOUSE: Parter + Mansardă

Conceptul

Proiect de casă conceput în stil american, cu tendințe arhitecturale clasice și materiale naturale. Proiectul include o mică grădină, gard viu și a fost gândit pentru un trai urban, cu toate utilitățile necesare.

Descrierea proiectului

Proiectat în colaborare cu arhitecta Corina Caraciugiuc pentru familiile aflate în căutarea unei locuințe care să le ofere un stil de viață modern, beneficiind de întreaga infrastructura necesară unui climat de confort: gaze, curent electric, canalizare și apă. Locuința a fost proiectată la sfârșitul anului 2017, iar în primăvara anului viitor va demara faza de construcție într-un cartier din sudul Bucureștiului.

  • Casă cu regim de înălțime Parter + Mansardă;
  • Casă construită pe o suprafață desfășurată desfășurată de 150 mp (suprafață utilă totală – 116 mp). Locuința are în proprietate o suprafață de teren de 250 mp;
  • Sistem constructiv: fundații continue, închideri din cărămidă cu cadre din beton armat, acoperire cu învelitoare de țiglă metalică cu acoperire de piatră naturală montată pe șarpantă de lemn;
  • Finisaje exterioare: termosistem fațade, placări cu polistiren și tencuieli decorative;
  • Proiectul este conceput cu două dormitoare, două dressing-uri, living, bucătărie, două băi, două holuri, patru terase, o grădină micuță cu gard viu, acesta din urmă fiind un element specific american.